Betalen, Verzenden & Retourneren

Betalen.
Wij bieden U de volgende betaal optie's:
Via IDEAL
Bank overschrijven naar bankrekeningnummer: NL20RABO0302065164  t.n.v.. Alka huis en tuin te Dieren. Met de referentie van u bestelnummer.
Contante of pin betaling bij het ophalen van u bestelling in Dieren. Ophalen kan alleen via afspraak. Voor een afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen.
Telefoonnummer: 0313496910.
E-mail: alkahuisentuin@kpnmail.nl

Verzenden, Ophalen.
Wij streven ernaar u bestelling zo snel mogelijk af te handelen.
Na ontvangst van de betaling proberen wij de bestelling binnen 24 uur(op werkdagen) te verzenden.
De bestelling kan ook worden opgehaald, dit kan volgens afspraak. De verzend kosten komen dan te vervallen.
De afspraak kunt u maken via telefoon of e-mail.

Maatwerk betalen.
Als U een meubel bij ons heeft laten maken dan kunt U het bedrag van te voren op onze rekening overmaken of pinnen bij aflevering.


Retourneren.
Retourneren of ruilen kan bij ons in Dieren is makkelijk en gratis. Ruilen en retourneren kan door het product samen met de factuur (of ander bewijs van aankoop) aan te bieden. Je krijgt dan het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten die je bij de bestelling hebt betaald) terug. Hiervoor kunt u ons bellen ons mailen om een afspraak te maken.
Mocht je ervoor kiezen een product per koerier terug te sturen naar ons. Dan zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. Ook de risico’s van het verzenden van een product zoals beschadiging en verlies zijn voor je eigen rekening.
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN